OM OSS

VI ÄR TEAM RAW

TEAM RAW består idag 7 personer och jobbar i olika utsträckning med:

-Träning/friskvårds tjänster
-Admistration/marknadsföring
-It/media
-Event, bygg, anläggning
-Utbildning


Vi levererar tjänster inom:

-Personlig träning (Pt, kostrådgivning, hälsocoach)
-Gruppträning (Funktionell träning, OCR träningsevent m.m)
-Event (OCR träningsevent)
-Utbildning (OCR-Instruktör)

VÅR HISTORIA

OCR PT

Team Raw startade som en enskild tjänst inom personlig träning under varumärket OCR PT 2018. Fokuset låg på att leverera OCR inriktat träning i PT format.

RAW OCR TRAINING

Redan 2019 så såg grupptränings formen RAW OCR TRAINING dagens ljus och har genom åren utvecklats från att vara rakt igenom fysträning i hinderbana till att bli en fystränings form med funktionella inslag både med och utan hinderbana. 2022 ändrades namnet till RAW Funktionell Training för att bättre spegla utvecklingen träningsformen har tagit.

TEAM RAW OCR / RAW OCR KIDS

OCR laget föddes sommaren 2020 och är ett team av OCR entusiaster. Teamets huvudsyfte är att skapa gemenskap och samhörighet på tävlingar och vem som helst kan ansluta sig till oavsett nivå eller ålder.

TEAM RAW

Våren 2022 skapade vi samlingsnamnet för alla de tjänster som vuxit fram genom åren. Detta för att ge en bättre överblick av våra tjänster och bygga broar av samhörighet och gemenskap oavsett vilken tjänst du köper via oss.

IDEELL FÖRENING (TEAM RAW OCR IF)

Senaste tillskottet inom verksamheten är är vår ocr förening, Ska vi vara tydliga så är föreningen inte en del av Team RAW utan en helt fristående del med koppling till verksamheten som vi stöttar i form av sponsring m.m. Team RAW OCR IF har sin verksamhet placerad i Täby men "hemma banan" ligger på RAW OCR Challenge OCR bana i Markim (Vallentuna kommun). Föreningen kommer i huvudsak fokusera på att bygga och utveckla tränings och tävlings verksamhet för barn, ungdom och vuxna.