RAW FUNCTIONAL
TRAINING
and kids

FOR KIDS AND ADULTS ALIKE

RAW FunCTIONAL TRAININg

Funktionell träning är precis som namnet antyder träning som följer kroppens naturliga rörelse mönster igenom träning.

HIIT (High Intensity)
Gymnastik
Kettlebell
Strongman
Calisthenics

Genom träningsformen skapar vi en grund för helkropps, greppstyrka, balans och uthållighet inomhus miljö. Oavsett vilket erfarenhet eller nivå du ligger på inom träning så har vi en ingångs nivå för dig som deltagare.  På Raw tränar vi tillsammans mot att bli starkare och uthålligare i en fantastisk och inkluderande gemenskap. Hos oss ska man känna sig hemma och platsa från första stund oavsett nivå.

RAW OCR TRAINING

Löpningen riktar sig mot att hitta en korrekt och effektiv löpteknik oavsett distans, miljö och årstid.

RAW FunCTIONAL KIDS

Med samma utgångspunkt som för RAW F.T har vi skapat en träningsform som lämpar sig för barn. Vi jobbar mer lekfullt på passen och övningarna har inslag från:

HIIT (High Intensity)
Gymnastik
Kettlebell
Dumbell
Strong "Kids"

I RAW F.K jobbar vi med vikten av att ”inte ge upp när det blir svårt”, det är faktiskt något vi välkomnar och belyser i våra pass hur konstigt det än låter! Alla barn (och vuxna) har olika förutsättningar och genom att mixa fys, styrke och koordinations övningar kombinerat med pulshöjande delar får vi något som är både lätt, medel och svårt på våra pass! Du får springa fort, du får lyfta tungt, du får klättra och hänga, krypa, dra, släpa och hoppa och välta/flippa saker på våra pass. Det är det som gör RAW F.T passen så kul att träna på, alla får en chans att vara ”bra på något” likväl som andra delar kommer kräva lite eller kanske rent av ganska mycket mer av dig som deltagare. Va bra på mycket, kämpa med det lilla.. Ha kul hela tiden!

Allt detta i miljö där coachen jobbar aktivt med positiv förstärkning och uppmuntran från det lätta till det lite mer krävande.


- Teknikträning (Kadens, fot isättning, andning, hållning)

- Träningsmiljö (trail, asfalt, vertikal/utför m.m.
- Distans (Korta/långa, aerob och anaerob träning)

Löp passen huvudsyfte är att ge dig som ny eller medel rutinerad löpare förutsättningen att lära eller förbättra din teknik/effektivitet som löpare. Förebygga löp relaterade skador och problem i rörelseapparaten i en avslappnad och trygg grupp miljö.